fbpx

Visningsstädning

  VisningsstädningVisningsstädning i världsklass

Planerar du att sälja din bostad? Då har du en hel del att tänka på och fördelarna att  ta hjälp med visningsstädning är stora. När det väl är dax att sälja sin bostad och det är tid för visning är det mycket viktigt att ditt hem är så representativt som möjligt. När potentiella köpare kommer för att titta på er bostad och ditt hem är fräscht och städat vid visningen gör det att bostaden blir mer attraktiv vilket förhoppningsvis ger fler budgivare och ett högre pris. Ditt hem kommer snabbt att återställas till ett fint skick och det kommer till och med att dofta fräscht när intressenterna anländer.

Vad kostar din flyttstädning?

Räkna enkelt fram vad just din flyttstädning kommer kostar genom att ange bostadens kvadratmeter


Det här priset är totalpris inklusive moms och efter rut-avdrag. Allt material och fönsterputs ingår
Boka+

Information om vår populära visningsstädning

OMFATTNING AV VISNINGSSTÄDNING
En visningsstädning är lika omfattande som en flyttstädning. Eftersom ditt hem med möbler ska städas grundligt och noggrant med i stort sett samma moment som vid flyttstädning är tidsåtgången den samma. Det som inte ingår i en visningsstädning är att rengöra kylskåp/frys, köksskåp, lådor eller garderober invändigt, samt att flytta på möbler för att komma åt.

MATERIAL
Allt städmaterial, utrusning och medel som behövs under städningen tillhandahåller vi. Om du har ett ömtåligt materialval som inte tål vanliga tvättmedel måste du meddela detta innan städningen. Likaså om du har högre takhöjd än 2,50 meter måste vi få veta det vid beställnings tillfället.

VID EN EVENTUELL OLYCKA
Vi är hel försäkrade vid olyckor på belopp upp till 10 MSEK. Ifall en olycka skulle inträffa under städtillfället så täcker vårt försäkringsbolag alla eventuella kostnader som uppstår.

NÖJD-KUND-GARANTI
Allstäd lämnar självklart garanti på alla våra städningar, allt för att du ska känna dig helt säker. Vi vill att eventuell reklamation sker inom 24 timmar efter tillträdesdatumet. Vilket innebär att oavsett om du eller den som flyttar in upptäcker någon brist kommer vi kostnadsfritt tillbaka och åtgärdar detta.

SÄKERHET OCH TRYGGHET
Vi har noggranna rutiner när det kommer till hantering av nycklar, larmkoder och övriga personliga uppgifter.

BETALNINGSVILLKOR
Betalning sker efter utförd tjänst. En faktura skickas via e-mail eller med brev om så önskas.

OMBOKNING/AVBOKNING
Skulle du behöva boka om eller avboka din städning så har du möjlighet att göra det. Vi ser helst att du göra det tre dagar innan städtillfället om det är möjligt.

Vill du förenkla din försäljning?

Boka en visningsstädning med full garanti
och humana priser!

 

Allstäd - Specialisten på städtjänster i Stockholm

KONTAKT

Allstäd
Hägerstensvägen 106
129 46 Hägersten, Sweden
08-681 00 40
info@flyttstad24.se