fbpx

Frågor & Svar

Många av våra kunder har specifika frågor om våra professionella städtjänster.
Här är några av de vanligaste frågorna gällande visningsstädning

Visningsstädning

Lämnar ni garanti på utfört arbete?


Självklart lämnar vi garanti på att visningsstädningen är proffesionellt och noggrant utfört samma att du blir fullständigt nöjd. Om ni av någon anledning inte skulle bli nöjd åtgärdar vi naturligtvis detta.

Hur betalar jag för min visningsstädning?


Efter att vi utfört visningsstädningen hos dig sänder vi en faktura med 10 dagars betalningstid. Vi ger dig rutavdraget direkt på fakturan och sköter ansökningen av resterande belopp hos skatteverket. Skulle vi av någon anledning få avslag på ansökan för rutavdraget förbehåller vi oss rätten att begära resterande summa från dig.

Vad händer om vår bostad är hårt nersmutsad?


Om det visar sig att bostaden är hårt nedsmutsad kan det innebära att städningen inte till fullo kan utföras till det avtalade priset vilket är baserat på en normalsmutsad bostad. Skulle något vara onormalt nedsmutsat kommer vi kontakta dig för att tala om vad ett sådant tillägg skulle bli.

Du godkänner eventuell tilläggstid

I dessa fall meddelas du via sms inom 30 min från att man startar uppdraget om det eventuella extra tidstillägg som kan debiteras. Du har då skyldighet att inom en halvtimme godkänna tillägget.  Om detta uteblir eller ej godkänns lämnas ingen garanti på städningen. Städningen kommer slutföras men det kan innebära att städningen inte kan utföras på rätt sätt eller med slutresultat som förväntas. Om bostaden skulle vara i så hårt smutsat skick och vi inte lyckas nå er eller att ni inte godkänner ett extra tillägg har vi rätt att avsäga oss städningen.

Viktigt att förstå är att detta är inget vi gör för att försöka sälja på extra betalning, utan det handlar om att vi måste debitera för den tid vi faktiskt arbetar. Detta sker dock i yttersta undantagsfall

Ingår städmatrial och utrustning?


Allt städmaterial och utrustning för att utföra städningen ingår
Dock måste vi få information vid beställning om takhöjden är mer än 2,5 meter eller om ni t.e.x har ömtåliga golv eller andra föremål som kräver speciellt städmaterial.

Är det något jag bör tänka på inför en visningsstädning?


Vi har sammanställt information och tips som är bra att tänka på inför en visningsstädning. Läs mer om dessa tips för visningsstädning här

Hur gör ni med möbler!


När vi utför en visningsstädning dammar vi av möbler och dammsuger andra. I en visningsstädning ingår inte att vi flyttar runt möbler. Vi tar inte heller bort större mattor eller mattor under möbler. Däremot dammsugs alla golv inkl. mattor och övriga golv våttorkas. För att komma åt fönster måste ni förbereda eventuella möbler eller gardinuppsättningar som kan vara i vägen för att komma åt att putsa fönster.

 

Allstäd - Specialisten på städtjänster i Stockholm

KONTAKT

Allstäd
Hägerstensvägen 106
129 46 Hägersten, Sweden
08-681 00 40
info@flyttstad24.se