fbpx

Flyttstädning

Flyttstädning i världsklass

Våra erfarna och kunniga medarbetare vet vad som krävs för att lyckas med en flyttstädning. Vi vet att vårt resultat blir det bästa och därför ger vi alltid en NÖJD-KUND-GARANTI

Att flytta är både jobbigt och stressigt. Att dessutom få tiden att räcka och orken att själv göra sin städning är inte alltid så lätt. En flyttstädning är ett krävande och omfattande arbete vilket kräver både tid, kunskap och en lång erfarenhet. När ni lämnar ert uppdrag till oss ska ni känna er helt trygga och nöjda med resultatet. I vår flyttstädning ingår allt material och fönsterputs. Din köpare eller nya hyresgäst ska mötas av ett skinande hem och du kan lägga all din energi på ditt nya boende.

Vad kostar din flyttstädning?

Räkna enkelt fram vad just din flyttstädning kommer kostar genom att ange bostadens kvadratmeter


Det här priset är totalpris inklusive moms och efter rut-avdrag. Allt material och fönsterputs ingår
Boka+

Information om vår populära flyttstädning

CHECKLISTA
Våran städning följer alltid en checklista som är speciellt framtagen efter mäklarsamfundets rekommendationer. En flyttstädning enligt denna checklista är precis vad en flyttstädning ska omfatta. Med hjälp av denna checklista säkerställer vi att flyttstädningen blir utförd på rätt sätt.

MATERIAL
Allt städmaterial, utrusning och medel som behövs under städningen tillhandahåller vi. Om du har ett ömtåligt materialval som inte tål vanliga tvättmedel måste du meddela detta innan städningen. Likaså om du har högre takhöjd än 2,50 meter måste vi få veta det vid beställnings tillfället.

VID EN EVENTUELL OLYCKA
Vi är hel försäkrade vid olyckor på belopp upp till 10 MSEK. Ifall en olycka skulle inträffa under städtillfället så täcker vårt försäkringsbolag alla eventuella kostnader som uppstår.

NÖJD-KUND-GARANTI
Flyttstäd24 lämnar självklart garanti på alla våra städningar, allt för att du ska känna dig helt säker. Vi vill att eventuell reklamation sker inom 24 timmar efter tillträdesdatumet. Vilket innebär att oavsett om du eller den som flyttar in upptäcker någon brist kommer vi kostnadsfritt tillbaka och åtgärdar detta.

SÄKERHET OCH TRYGGHET
Vi har noggranna rutiner när det kommer till hantering av nycklar, larmkoder och övriga personliga uppgifter.

BETALNINGSVILLKOR
Betalning sker efter utförd tjänst. En faktura skickas via e-mail eller med brev om så önskas.

OMBOKNING/AVBOKNING
Skulle du behöva boka om eller avboka din städning så har du möjlighet att göra det senast tre dagar innan städtillfället.

Vill du förenkla din flytt?

Boka din flyttstädning med full garanti
och humana priser!

 

Allstäd - Specialisten på städtjänster i Stockholm

KONTAKT

Allstäd
Hägerstensvägen 106
129 46 Hägersten, Sweden
08-681 00 40
info@flyttstad24.se