fbpx

Flyttstädning i Stockholm

Letar du efter någon som är specialist på flyttstädning i Stockholm. Utbudet av företag som erbjuder flyttstädning i Stockholm är stort och därför kan det kännas svårt att välja bland alla som erbjuder denna tjänst. Vi på Allstäd har lång och bod erfarenhet av flyttstädning och vet hur jobbigt det kan vara att flytta och samtidigt få tiden att räcka till. Av den anledningen måste flyttstädningen fungera smärtfritt. I våra flyttstädningar ingår alltid allt material och fönsterputs. Våra medarbetare har stor kunskap om yrket och våra uppdrag utförs alltid med stor kvalitets medvetenhet och noggrannhet. Våra uppdrag bygger på att du som kund ska bli fullständigt belåten och det kallar vi för Nöjd-Kund-Garanti.

Fasta och låga priser enligt mäklarsamfundets riktlinjer

Våra flyttstädningar har alltid ett fast lågt pris utan att för den skull tumma på kvalité, noggrannhet och kunskap. Vi följer alltid en checklista framtagen av mäklarsamfundets riktlinjer för att på så sätt garantera att uppdrag blir utfört på rätt sätt

Enkel bokning av flyttstädning

Vi på Allstäd vill underlätta och förenkla för dig när du ska flytta. Hos oss bokar och beställer du enkelt din flyttstädning direkt online. Vill du hellre ringa går det självklart lika bra. Bokar du online ser du ditt låga och fasta pris direkt på skärmen innan du sänder iväg din bokning.

Nöjd-Kund-Garanti

Att känna trygghet när man beställer en flyttstädning är en självklarhet för oss på flyttstäd24. En flyttstädning är ingen vanlig vardagsstädning utan kräver både kunskap och erfarenhet. När du anlitar flyttstäd24 innefattas flyttstädningen av vårt garantibevis som lämnas till den som övertar bostaden ni lämnar. Där informerar vi om våra kontaktuppgifter och att de är Allstäd som ansvarar för städningen och dem garantier som gäller.  Det innebär att vi till fullo tar hand om eventuella synpunkter från den nya innehavaren. Du behöver därmed inte bekymra dig om att få några påstötningar efter att du flyttat. Vi på flyttstäd24 vet att resultatet blir det bästa och därför ger vi alltid en Nöjd-Kund-Garanti

Rot-avdrag och trygghet vid flyttstädning i Stockholm

Vi på flyttstäd24.se sköter pappersarbete med RUT -avdrag och vi kontrollerar att inflyttande köpare eller hyresgäst är fullständigt nöjd med städningen. De ända du behöver göra är att boka städningen. Smidigare än så blir det inte.

När utför man flyttstädning

Bästa tillfället att utföra en bra flyttstädning är när bostaden ä helt tom. Har du problem att du måste flytta samma dag går det ofta att lösa. Vi är alltid behjälpliga i den mån det är möjligt utefter att vi kan garantera en bra resultat på din flyttstädning.

Vad kostar din flyttstädning?

Räkna enkelt fram vad just din flyttstädning kommer kostar genom att ange bostadens kvadratmeter


Det här priset är totalpris inklusive moms och efter rut-avdrag. Allt material och fönsterputs ingår
Boka+

KONTAKT

Allstäd
Hägerstensvägen 106
129 46 Hägersten, Sweden
08-681 00 40
info@flyttstad24.se