fbpx

Om Flyttstäd24

Flyttstäd24 – Specialisten på flyttstäd

Vi på Flyttstäd24 är specialister på flyttstädning och erbjuder högkvalitativa och professionella städningar till konkurrenskraftiga priser. Vår verksamhet bygger på att våra kunder blir fullständigt nöjda vilket vi kallar Nöjd-Kund-Garanti. För att uppnå detta krävs ett stort personligt engagemang, noggrannhet, kunskap  och en stor portion kvalitetsmedvetenhet.

Genom åren har vi lärt oss att det är viktigt att hela processen är enkel, smärtfri och kan utföras till ett konkurrenskraftigt pris utan att för den delen tumma på kvalitén

Trygghet – Kunskap – Förtroende och enkelhet

Flyttstäd24 vet att både tid och kunskap är ovärderlig vid en flytt. Därför har vi förenklat processen med beställning av flyttstädningen.

Hos oss bokar du lätt din flyttstädning online när det passar dig på någon av dygnets 24 timmar. När beställningen är mottagen får du med automatik ett bekräftelse mail på att er beställning är mottagen. Därefter kommer någon av våra medarbetare att ringa dig inom 24 timmar (mån-fre) för att bekräfta din bokning och eventuellt gå igenom några sista detaljer.

Erfarna medarbetare – Nöjd-Kund-Garanti –
Miljövänliga produkter – Trygghet & Garantibevis

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg att städningen utförs på rätt sätt.

Med vårt garantibevis som vi alltid lämnar till den som övertar bostaden informerar vi om våra kontaktuppgifter och att de är flyttstäd24 som ansvarar för städningen.  Det innebär att vi till fullo tar hand om eventuella synpunkter från den nya innehavaren. Du behöver därmed inte bekymra dig om att få några påstötningar efter att du flyttat.

 

Vårt Uppdrag

Att leverera och utföra flyttstädning och andra städtjänster som överträffar kundernas förväntningar till konkurrensmässiga priser och med hög servicenivå.

Vår Vision på flyttstäd24

Vår vision är att ge dig som kund en helhetslösning där du ska känna dig fullständigt nöjd, trygg och där dina behov och önskemål blir uppfyllda till 100%

Flyttstäd24 åtar sig dem flesta typer av städuppdrag.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer

Kontakta Oss Här

KONTAKT

Flyttstäd24
Hägerstensvägen 106
129 46 Hägersten, Sweden
08-681 00 40
info@flyttstad24.se