fbpx

Privatstädning

Privatstädning i Stockholm

Privatstädning i världsklass – alla städningar har olika förutsättningar och kräver olika mycket tid och arbete. Våra erfarna och kunniga medarbetare vet vad som krävs för att lyckas med just ditt objekt . Vi vet att vårt resultat blir det bästa och därför ger vi alltid en NÖJD-KUND-GARANTI

Att låta renlighet vara en del av ett hem är en av många viktig delar för att både hålla bot sjukdomar och allergier men även ett sätt att trivas i sin bostad . Vi vet att olika bostäder har olika förutsättningar och gäller det en av våra specialistområden – Hemstädning så startar vi alltid med ett gratis hembesök. Detta för att vi ska få rätt uppfattning om er bostad och att vi ska kunna ge er rätt hjälp till rätt pris. Gäller det flyttstädning eller storstädning går det att Boka städtjänst direkt här på sidan där ni då direkt får ett fast och konkurrenskraftigt pris.

STÄDNING MED GARANTI & HUMANA PRISER

Hemstädning brukar de flesta bli rekommenderade att lämna till proffs som vet vad som krävs och som har rutinen och rätt material att städa effektivt med. Vi använder alltid miljövänliga medel och som bonus slippa ni stressa över regelbunden städning hemma.

SPECIALISTER PÅ STÄDNING GER BÄST RESULTAT

Vi är specialister på städning och vet hur det ska utföras på rätt och bäst sätt. Våra medarbetare har goda kunskaper och lång erfarenhet av sitt arbete. Därför kan vi erbjuda den bästa städningen till det mest konkurrens kraftiga priset. Vi har resurser för det stora eller lilla hemmet. Inget arbete är för stort eller för litet för oss.

PRIVATSTÄDNING MED KVALITE & BRA PRISER

Ni bestämmer tillsammans med oss den nivå och omfattning på städning som passar just er. Vid hemstädning startar vi alltid med ett förutsättningslöst möte där vi kan gå igenom era eventuella behov, tankar och förutsättningar fö just er bostad.

KONTAKTA OSS REDAN IDAG SÅ BERÄTTAR VI MER

Kontakta oss redan idag och berätta lite närmare vad ni vill få hjälp med så ska vi presentera det bästa upplägget för er. Det går även bra att ring oss på 08-681 00 40 om ni hellre vill de.

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte där vi hos er går igenom era förutsättningar och behov

[cleaning_sevice_action_button title=”Kontakta oss” icon=”icon-bell” call_action=”url:https%3A%2F%2Fflyttstad24.se%2Fkontakta-oss%2F|title:Kontakta%20Oss” extra_class=”sub-btn”]

 

Allstäd - Specialisten på städtjänster i Stockholm

KONTAKT

Allstäd
Hägerstensvägen 106
129 46 Hägersten, Sweden
08-681 00 40
info@flyttstad24.se