fbpx

Storstädning

Storstädning i världsklass

Våra erfarna och kunniga medarbetare vet vad som krävs för att lyckas med en storstädning. Vi vet att vårt resultat blir det bästa och därför ger vi alltid en NÖJD-KUND-GARANTI

Storstädning Stockholm – En storstädning behövs då och då även om man städar kontinuerligt.  Med storstädningen städar man ytor som inte ingår i vanliga veckostädningen. Våra professionella och kunniga medarbetare gör ordentligt rent och ser även till att städa på de ställen man ofta glömmer bort. Varje hem är unikt – därför anpassar vi vår städning efter dina önskemål.

Samtliga rum rengörs noggrant från golv till tak, vi dammar, dammsuger och våttorkar. Vi lägger extra energi på ditt kök och badrum då vi vet att dessa ofta behöver lite extra kärlek. Fönsterputs är detaljen som gör skillnaden – självklart gör vi det vid samma tillfälle om du önskar. Lämpliga årstider att göra en storstädning är ofta vår och höst eller kanske inför en större helg eller en bjudning i hemmet. Låt oss göra jobbet och känn hur fräscht ert hem blir. När ni lämnar ert uppdrag till oss ska ni känna er helt trygga och nöjda med resultatet.

Vad kostar din flyttstädning?

Räkna enkelt fram vad just din flyttstädning kommer kostar genom att ange bostadens kvadratmeter


Det här priset är totalpris inklusive moms och efter rut-avdrag. Allt material och fönsterputs ingår
Boka+

Information om vår populära storstädning

CHECKLISTA
En storstädning från Allstäd följer alltid en checklista som är speciellt framtagen efter lång erfarenhet och stor kunskap. En storstädning enligt denna checklista är precis vad en storstädning ska omfatta. Med hjälp av denna checklista säkerställer vi att städningen blir utförd på rätt sätt.

MATERIAL
Allt städmaterial, utrusning och medel som behövs under städningen tillhandahåller vi. Om du har ett ömtåligt materialval som inte tål vanliga tvättmedel måste du meddela detta innan städningen. Likaså om du har högre takhöjd än 2,50 meter måste vi få veta det vid beställnings tillfället.

VID EN EVENTUELL OLYCKA
Vi är hel försäkrade vid olyckor. Ifall en olycka skulle inträffa under städtillfället så täcker vårt försäkringsbolag alla eventuella kostnader som uppstår.

NÖJD-KUND-GARANTI
Flyttstäd24 lämnar självklart garanti på alla våra städningar, allt för att du ska känna dig helt säker. Vi vill att eventuell reklamation sker snabbast möjligt. Det innebär att om du upptäcker någon brist kommer vi kostnadsfritt tillbaka och åtgärdar detta.

SÄKERHET OCH TRYGGHET
Vi har noggranna rutiner när det kommer till hantering av nycklar, larmkoder och övriga personliga uppgifter. Vi går igenom detta vid beställning

BETALNINGSVILLKOR
Betalning sker efter utförd tjänst. En faktura skickas via e-mail eller med brev om så önskas.

OMBOKNING/AVBOKNING
Skulle du behöva boka om eller avboka din städning så har du möjlighet att göra det senast tre dagar innan städtillfället.

Vill du förenkla din vardag?

Boka din storstädning med full garanti
och humana priser!

 

Allstäd - Specialisten på städtjänster i Stockholm

KONTAKT

Allstäd
Hägerstensvägen 106
129 46 Hägersten, Sweden
08-681 00 40
info@flyttstad24.se