fbpx

Företagsstädning

Företagsstädning i Stockholm

Företagsstädning i världsklass – alla städningar har olika förutsättningar och kräver olika mycket tid och arbete. Våra erfarna och kunniga medarbetare vet vad som krävs för att lyckas med just ditt objekt . Vi vet att vårt resultat blir det bästa och därför ger vi alltid en NÖJD-KUND-GARANTI

Att låta renlighet vara en del av en arbetsplats kultur är en av många viktig delar av att ett företag ska uppfattas positivt av kunder och anställda . Vi vet att olika lokaler har olika förutsättningar och därför startar vi alltid först med ett möte i era lokaler. Detta för att vi ska få rätt uppfattning om er lokal och att vi ska kunna ge er rätt hjälp till rätt pris.

STÄDNING MED GARANTI & HUMANA PRISER

Företagsstädning brukar de flesta bli rekommenderade att lämna till proffs som vet vad som krävs och som har rutinen och rätt material att städa effektivt med. Vi använder alltid miljövänliga medel.

SPECIALISTER PÅ STÄDNING GER BÄST RESULTAT

Vi är specialister på städning och vet hur det ska utföras på rätt och bäst sätt. Våra medarbetare har goda kunskaper och lång erfarenhet av sitt arbete. Därför kan vi erbjuda den bästa städningen till det mest konkurrens kraftiga priset. Vi har resurser för det stora eller lilla kontoret, hotellet, butiken eller kanske verkstaden. Inget arbete är för stort eller för litet för oss.

FÖRETAGSSTÄDNING MED KVALITE & BRA PRISER

Ni bestämmer tillsammans med oss den nivå och omfattning på städning som passar just er. Vi startar alltid med ett förutsättningslöst möte där vi kan gå igenom era eventuella behov, tankar och förutsättningar.

KONTAKTA OSS REDAN IDAG SÅ BERÄTTAR VI MER

Kontakta oss redan idag och berätta lite närmare vad ni vill få hjälp med så ska vi presentera det bästa upplägget för er. Det går även bra att ring oss på 08-681 00 40 om ni hellre vill de.

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte där vi hos er går igenom era förutsättningar och behov

[cleaning_sevice_action_button title=”Kontakta oss” icon=”icon-bell” call_action=”url:https%3A%2F%2Fflyttstad24.se%2Fkontakta-oss%2F|title:Kontakta%20Oss” extra_class=”sub-btn”]

 

Allstäd - Specialisten på städtjänster i Stockholm

KONTAKT

Allstäd
Hägerstensvägen 106
129 46 Hägersten, Sweden
08-681 00 40
info@flyttstad24.se