fbpx

Hemstädning

Hemstädning i StockholmHemstädning i Stockholm

Våra erfarna och kunniga medarbetare vet vad som krävs för att lyckas med en hemstädning. Vi vet att vårt resultat blir det bästa och därför ger vi alltid en NÖJD-KUND-GARANTI

Att få vardagen att gå ihop och slippa känna stress över hemmets städning är ofta ganska påfrestande. Med oss på Allstäd behöver det inte länge vara så. Vi tar på ett säkert och tryggt sätt hand om städningen i ditt hem. En hemstädning kan ofta vara både arbetsam och omfattande vilket kräver både tid, kunskap och en lång erfarenhet. När ni lämnar ert uppdrag till oss komme ni känna er fullständigt trygga, säkra och garanterat helt nöjda med resultatet. Vi startar alla hemstädningar med ett helt gratis hembesök där vi på bästa sätt går igenom just er bostads förutsättningar och behov. Om vi sedan startar en hemstädning tar vi alltid med oss material och rengöringsmedel som sedan regelbundet fylls på vid behov. Dammsugare lånas helst på plats.

Information om vår populära hemstädning

HEMBESÖK – CHECKLISTA
Vid alla nya hemstädningar inleds vi alltid med ett helt gratis hembesök. Detta för att du ska lära känna oss men också för att kunna upprätta en städmall utefter just din bostads behov och förutsättningar.  Mallen som blir speciellt framtagen efter just era behov och förutsättningar är också ett bra kontrolldokument. Ibland ändras förutsättningarna på vägen och då är det inga problem för oss att regelbundet eller tillfälligt ändra förutsättningarna.

MATERIAL
Allt städmaterial, utrusning och medel som behövs under städningen tillhandahåller vi. Däremot lånar vi gärna er dammsugare. Om du har ett ömtåligt materialval som inte tål vanliga tvättmedel eller andra specifika angelägenheter så går vi igenom detta på vårt fösta hembesök.

VID EN EVENTUELL OLYCKA
Vi är hel försäkrade vid olyckshändelser. Ifall en olycka skulle inträffa under städtillfället så täcker vårt försäkringsbolag alla eventuella kostnader som uppstår.

NÖJD-KUND-GARANTI
Allstäd lämnar självklart garanti på alla våra städningar, allt för att du ska känna dig helt säker och trygg.

SÄKERHET OCH TRYGGHET
Vi har noggranna rutiner när det kommer till hantering av nycklar, larmkoder och övriga personliga uppgifter.

BETALNINGSVILLKOR
Betalning sker efter utförd tjänst. En faktura skickas via e-mail eller med brev om så önskas och vi tar hand om ansökningar för RUT-avdrag mot skatteverket.

OMBOKNING/AVBOKNING
Ibland händer det oförutsedda ting eller att man kanske blivit sjuk. Skulle du behöva boka om eller avboka din städning så är det självklart inga problem.

Vill du förenkla din vardag?

Boka din hemstädning med full garanti
och humana priser!

 

Allstäd - Specialisten på städtjänster i Stockholm

KONTAKT

Allstäd
Hägerstensvägen 106
129 46 Hägersten, Sweden
08-681 00 40
info@flyttstad24.se