fbpx

Nöjd – Kund – Garanti

Flyttstädning Sollentuna – Vi på Allstäd vet hur jobbigt det kan vara att flytta och samtidigt få tiden att räcka till.  Att själv utföra en flyttstädning på rätt sätt kräver ofta en hel del arbete kunskap och erfarenhet. Våra medarbetare har stor kunskap och erfarenhet om yrket och våra uppdrag med flyttstädning i Sollentuna utförs alltid med stor kvalitets medvetenhet och noggrannhet. Våra uppdrag bygger på att du som kund ska bli fullständigt belåten och det kallar vi för Nöjd-Kund-Garanti.

 

Fasta och låga priser enligt mäklarsamfundets riktlinjer

Vår flyttstädning Sollentuna har alltid ett fast lågt pris utan att för den skull tumma på kvalité, noggrannhet och kunskap. Vi följer alltid en checklista framtagen av mäklarsamfundets riktlinjer för att på så sätt garantera att uppdrag blir utfört på rätt sätt och med rätt utrustning.

Enkel bokning av flyttstädning

Vi vill underlätta och förenkla för dig när du ska flytta. Hos oss bokar och beställer du enkelt din flyttstädning direkt online. Vill du hellre ringa går det självklart lika bra. Bokar du online ser du ditt låga och fasta pris direkt på skärmen innan du sänder iväg din bokning.

Flyttstädning Sollentuna

När vi utför en flyttstädning i Sollentuna innefattas den alltid av vårt garantibevis som lämnas till den som övertar bostaden ni lämnar. Där informerar vi om våra kontaktuppgifter och att de är allstäd som ansvarar för städningen och dem garantier som gäller.  Det innebär att vi till fullo tar hand om eventuella synpunkter från den nya innehavaren. Du behöver aldrig bekymra dig om att få några påstötningar efter att du flyttat. Vi vet att resultatet blir det bästa och därför ger vi alltid en Nöjd-Kund-Garanti

 

Rot-avdrag och trygghet

Vi sköter pappersarbete med RUT -avdrag och vi kontrollerar att inflyttande köpare eller hyresgäst är fullständigt nöjd med städningen. De ända du behöver göra är att boka städningen. Smidigare än så blir det inte.

Stor villa eller mindre lägenhet

Sollentuna kommun ligger lite norr om Stockholm. I kommunen bor över 70,000 invånare och dem i både stora villor och mindre lägenheter. Oavsett om du behöver hjälp med det största huset eller den minsta lägenheten kan våra erfarna medarbetare hjälpa dig med just din flyttstädning

Vad kostar din flyttstädning?

Räkna enkelt fram vad just din flyttstädning kommer kostar genom att ange bostadens kvadratmeter


Det här priset är totalpris inklusive moms och efter rut-avdrag. Allt material och fönsterputs ingår
Boka+
Flyttstädning i Nacka

KONTAKT

Allstäd
Hägerstensvägen 106
129 46 Hägersten, Sweden
08-681 00 40
info@flyttstad24.se