fbpx

Butiksstädning med allt-i-allo

ButiksstädningBUTIKSSTÄDNING & ALLT-I-ALLO

Inte sällan dyker det upp saker utöver städningen som är i behov av att fixas. Då kan vi på Allstäd finns som en hjälpande hand. En Allt-i-allo som kan fixa de där små eller större sakerna som ingen riktigt har tid eller möjlighet att ta tag i.

I butiken kan det vara glödlampor, spotlights eller lysrör som behöver bytas, hyllor eller butiksinredning som behöva monteras, nya eluttag behöver monteras eller lagas eller kanske ni rent av behöver extra hjälp med varuplockning. Vi fixar allt det där och mer om ni behöver

VI KAN MER ÄN ATT STÄDA

Vi är er allt-i-allo –  Vi på Allstäd har kapacitet och möjlighet att hjälpa er med mycket. Ska ni måla om en vägg, en hel butik eller ska ni kanske bygga om eller renovera, har ni behov av flytthjälp, behöver ni montera nya eluttag eller ny belysning.  Ja, vi har kapacitet till det mesta och skulle vi inte kunna det du efterfrågar har vi ett stort kontaktnät av ytterst duktiga samarbetspartner.

FRÅN BUTIKSSTÄDNING TILL ER HANDYMAN

För att skapa en harmonisk butiksmiljö är en första viktig grundpelare att butiken är väl städad. Ytterligare kan de vara frustrerande att få det mindre (eller störa) problemen lösta. Vi kan även bli er handyman

SPECIALISTER PÅ STÄDNING & ALLT ANNAT

Vi är specialister på städning och vet hur det ska utföras på rätt och bäst sätt. Våra medarbetare har goda kunskaper och lång erfarenhet av sitt arbete. Vi är även specialister på problemlösning och att hitta möjligheter. Vi erbjuder den bästa städningen men vi kan också vara er handyman till allt övrigt som behöver ordnas.. Vi har resurser för det stora eller det lilla. Inget arbete är för stort eller för litet för oss.

BUTIKSSTÄDNING MED KVALITE & BRA PRISER

Ni bestämmer tillsammans med oss den nivå och omfattning på städning och tjänster som passar just er. Vi startar alltid med ett förutsättningslöst möte där vi kan gå igenom era eventuella behov, tankar och förutsättningar.

KONTAKTA OSS REDAN IDAG SÅ BERÄTTAR VI MER

Kontakta oss redan i dag så berätta vi lite närmare vad vi kan göra för er. Vi kommer gärna ut till er på ett möte för att presentera oss närmare. Det går även bra att ring oss på 08-681 00 40 om ni hellre vill de.

Kontakta oss så berättar vi mer vad vi kan hjälpa just er med

[cleaning_sevice_action_button title=”Kontakta oss” icon=”icon-bell” call_action=”url:https%3A%2F%2Fflyttstad24.se%2Fkontakta-oss%2F|title:Kontakta%20Oss” extra_class=”sub-btn”]

 

Allstäd - Specialisten på städtjänster i Stockholm

KONTAKT

Allstäd
Hägerstensvägen 106
129 46 Hägersten, Sweden
08-681 00 40
info@flyttstad24.se