fbpx

Kontorsstädning med Allt-i-allo

KONTORSSTÄDNING & ALLT-I-ALLO

Inte sällan dyker det upp saker utöver städningen som är i behov av att fixas. Då kan vi på Allstäd finns som en hjälpande hand. En Allt-i-allo som kan fixa de där små eller större sakerna som ingen riktigt har tid eller möjlighet att ta tag i.

På kontoret kan det vara glödlampor, spotlights eller lysrör som behöver bytas, förrådet med förbruknings material behöver hållas påfyllt och i ordning, växter behöver en extra översyn, nya hyllor behöver bli inköpta och monterade, nya möblerna behöver monteras. Vi fixar allt det där och mer om ni behöver

VI KAN MER ÄN ATT STÄDA

Vi är er allt-i-allo –  Vi på Allstäd har kapacitet och möjlighet att hjälpa er med det mesta. Ska ni montera möbler, måla om ett rum eller hela kontoret, ska ni bygga om eller renovera, har ni behov av flytthjälp, behöver ni montera nya eluttag eller är dem gamla trasiga.  Ja, vi har kapacitet till det mesta och skulle vi inte kunna det du efterfrågar har vi ett stort kontaktnät av ytterst duktiga samarbetspartner.

FRÅN KONTORSSTÄDNING TILL ER HANDYMAN

För att skapa en harmonisk arbetsplats är en första viktig grundpelare att arbetsplatsen är väl städat. Ytterligare kan de vara frustrerande att få det mindre (eller störa) problemen lösta. Vi kan även bli er handyman

SPECIALISTER PÅ STÄDNING & ALLT ANNAT

Vi är specialister på städning och vet hur det ska utföras på rätt och bäst sätt. Våra medarbetare har goda kunskaper och lång erfarenhet av sitt arbete. Vi är även specialister på problemlösning och att hitta möjligheter. Vi erbjuder den bästa städningen men vi kan också vara er handyman till allt övrigt som behöver ordnas.. Vi har resurser för det stora eller lilla kontoret, hotellet, butiken eller kanske verkstaden. Inget arbete är för stort eller för litet för oss.

FÖRETAGSSTÄDNING MED KVALITE & BRA PRISER

Ni bestämmer tillsammans med oss den nivå och omfattning på städning och tjänster som passar just er. Vi startar alltid med ett förutsättningslöst möte där vi kan gå igenom era eventuella behov, tankar och förutsättningar.

KONTAKTA OSS REDAN IDAG SÅ BERÄTTAR VI MER

Kontakta oss redan i dag så berätta vi lite närmare vad vi kan göra för er. Vi kommer gärna ut till er på ett möte för att presentera oss närmare. Det går även bra att ring oss på 08-681 00 40 om ni hellre vill de.

Kontakta oss så berättar vi mer vad vi kan hjälpa just er med

[cleaning_sevice_action_button title=”Kontakta oss” icon=”icon-bell” call_action=”url:https%3A%2F%2Fflyttstad24.se%2Fkontakta-oss%2F|title:Kontakta%20Oss” extra_class=”sub-btn”]

 

Allstäd - Specialisten på städtjänster i Stockholm

KONTAKT

Allstäd
Hägerstensvägen 106
129 46 Hägersten, Sweden
08-681 00 40
info@flyttstad24.se