fbpx

Flyttstäd24
Specialisten på flyttstädning i Sundbyberg

Fasta låga priser på flyttstädning i Sundbyberg

Sundbyberg är en populär kommun med både blomstrande friluftsliv och gott om härliga små kvarters krogar. För dem med behov av flyttstädning i Sundbyberg anlitar många oss på Allstäd. För att leva upp till dem högt uppsatta krav som våra kunder ställer på en beställd flyttstädning i Sundbyberg har våra medarbetare lång erfarenhet och stor kunskap.

När du anlitar oss kommer du garanterat bli 100 % nöjd. Det kallar vi Nöjd – Kund – Garanti. Detta tillsammans med låga och fasta priser på alla flyttstädningar gör att vi på Allstäd är det självklara och trygga valet när du ska boka en flyttstädning i Sundbyberg

Nöjd-Kund-Garanti garanterar att du som kund alltid ska bli 100% nöjd med vårt uppdrag. Därför fakturerar vi uppdraget efter att det är slutfört. Det enda du behöver tänka på gällande flyttstädning är att boka den. Du beställer enkelt din flyttstädning i Sundbyberg här på Allstäd .

Alltid fasta priser på alla flyttstädningar i Sundbyberg

Vi på Allstäd lämnar alltid fasta låga priser. Via vår hemsida kan du enkelt och smidigt först kontrollera ditt fasta pris innan du enkelt online gör din beställning av din flyttstädning. Enklare än så kan det inte bli.

Genomtänkt arbetsätt gör att vi lyckas med våra uppdrag i Sundbyberg

Vi lyckas med din flyttstädning därför att vi arbetar efter ett väl genomtänkt arbetssätt vilket b.l.a innebär:

CHECKLISTA
Våran flyttstädning följer alltid en checklista som är speciellt framtagen efter mäklarsamfundets rekommendationer. En flyttstädning enligt denna checklista är precis vad en flyttstädning ska omfatta av. Med hjälp av denna säkerställer vi att flyttstädningen blir utförd på rätt sätt.

MATERIAL
Allt städmaterial, utrusning och medel som behövs under städningen tillhandahåller vi. Bra dock om du meddelar i förväg om du har ömtåliga material i bostaden.

VID EN EVENTUELL OLYCKA
Vi är hel försäkrade vid olyckor på belopp upp till 10 MSEK. Ifall en olycka skulle inträffa under städtillfället så täcker vårt försäkringsbolag alla eventuella kostnader som uppstår.

NÖJD-KUND-GARANTI
Vi lämnar självklart garanti på flyttstädningen så att du alltid ska känna dig säker. Det innebär att oavsett om du eller den som flyttar in upptäcker någon brist kommer vi kostnadsfritt tillbaka och åtgärdar detta.

 

SÅ FUNGERAR DET ATT BOKA EN FLYTTSTÄDNING I SUNDBYBERG

När vi fått en beställning online bekräftas den alltid tillbaka till dig via mail. Vi ringer även dig inom 24 timmar för att planera det sista detaljerna och kanske gå igenom något du funderar över innan flyttstädningen börjar.

Det bästa är om ni kan öppna åt oss när vi startar flyttstädningen. Ni kan sedan lämna bostaden och vi kan ringa ca 30 min innan vi beräknas klara. På sås ätt kan ni komma tillbaka och godkänna och få nycklar. Har du ingen möjlighet att öppna gör vi upp en plan för nycklar när vi ringer.

Vi kommer alltid att ha dig som kund i fokus och vårt mål är att alltid göra dig 100 % nöjd när du beställer en flyttstädning av oss på flyttstäd24.se