fbpx

Flyttstäd24
Specialisten på flyttstädning i Salem

Flyttstädning med fasta priser och Nöjd-Kund-Garanti i Salem

Allstäd är specialiserade på flyttstädning i Salem. När du anlitar oss kommer du garanterat bli nöjd med resultatet. För att vi ska kunna leva upp till våra kunders högt ställda krav och för att du ska känna dig fullständigt trygg har alla medarbetare lång erfarenhet och stor kunskap om flyttstädning.

Vi arbetar med en Nöjd-Kund-Garanti vilket innebär att du som kund alltid ska bli nöjd med vårt uppdrag. Det enda du behöver tänka på gällande flyttstädning är att beställa. Fakturan sänds efter att uppdraget är utfört, allt för din trygghet.

I Salem finns varierande typer av bostäder. Oavsett om du har en stor villa eller den minsta studion kan våra duktiga och professionella medarbetare hjälpa dig till full belåtenhet

Flyttstädning med fasta rutiner

Vi lyckas med din flyttstädning därför att vi arbetar efter ett väl genomtänkt arbetssätt vilket b.l.a innebär:

CHECKLISTA
Våran flyttstädning följer alltid en checklista som är speciellt framtagen efter mäklarsamfundets rekommendationer. En flyttstädning enligt denna checklista är precis vad en flyttstädning ska omfatta. Med hjälp av denna checklista säkerställer vi att flyttstädningen blir utförd på rätt sätt och till ett fast lågt pris.

MATERIAL
Allt städmaterial, utrusning och medel som behövs under städningen tillhandahåller vi.

VID EN EVENTUELL OLYCKA
Vi är hel försäkrade vid olyckor på belopp upp till 10 MSEK. Ifall en olycka skulle inträffa under städtillfället så täcker vårt försäkringsbolag alla eventuella kostnader som uppstår.

NÖJD-KUND-GARANTI PÅ ALLA VÅRA ARBETEN
Vi lämnar självklart garanti på flyttstädningen så att du alltid ska känna dig säker. Det innebär att om du eller den inflyttande av någon anledning skulle ha någon anmärkning kommer vi kostnadsfritt tillbaka och åtgärdar detta. Faktura sänds efter att uppdraget är utfört, vilket säkerställer att du alltid ska vara nöjd innan betalning sker.

SÄKERHET OCH TRYGGHET
Vi har noggranna rutiner när det kommer till hantering av nycklar, larmkoder och övriga personliga uppgifter.

Vi kommer alltid att ha dig som kund i fokus och vårt mål är att alltid göra dig som kund nöjd när du beställer en flyttstädning på Östermalm av oss på flyttstäd24.se

Boka enkelt din flyttstädning online

Hos oss bokar du enkelt din flyttstädning online på vår hemsida. Du får en bekräftelse via mail på att bokningen gått igenom och inom 24 timmar ringer vi dig för att stämma av det sista.